Третього голосування щодо угоди про Brexit може не бути - міністр

Третього голосування щодо угоди про Brexit може не бути - міністр

Укрінформ
Уряд Британії не буде виносити на голосування парламенту угоду про Brexit, якщо вона не матиме достатньої підтримки серед депутатів-консерваторів та представників Північної Ірландії.

Про це заявив британський міністр фінансів Філіп Геммонд, повідомляє BBC.

«Британський уряд не виноситиме на голосування Палати громад угоду про вихід Британії з ЄС, якщо угода не матиме достатньої підтримки серед консерваторів і депутатів північноірландської Демократичної юніоністської партії”, - наголосив Геммонд.

Окрім цього, британський міністр додав, що навіть якщо депутати погодять угоду Мей у найближчі дні, то Brexit 29 березня все одно буде неможливим, оскільки знадобиться додатковий час для схвалення необхідного законодавства.

Читайте також: Нідерланди також хочуть почути причини відтермінування Brexit

Як відомо, британські депутати вже 2 рази відкинули угоду про вихід Великої Британії з ЄС, розроблену урядом Терези Мей: востаннє – цього тижня. Але, з іншого боку, підтримали виключення можливості Brexit без угоди. Вони також проголосували за продовження процесу виходу країни з ЄС - або до 30 червня, якщо вони погодять угоду Мей до 20 березня, або на більш тривалий термін, який може включати участь у європейських виборах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-