Тереза Мей голосуватиме проти

Тереза Мей голосуватиме проти "жорсткого" Brexit

Укрінформ
Британському парламенту сьогодні належить вирішити, чи виходитиме країна з ЄС 29 березня без угоди з Брюсселем. Глава уряду Тереза Мей заявляє, що хоче вийти з ЄС з угодою та голосуватиме проти "жорсткого" Brexit.

Про це повідомляє Reuters.

"Глава уряду Великої Британії Тереза Мей заявила в середу, що хоче вийти з Європейського Союзу за угодою та буде голосувати проти виходу "без угоди" сьогодні у парламенті", - йдеться у повідомленні.

Британські законодавці сьогодні розглядатимуть урядовий законопроект, який передбачає, що парламент виключає варіант виходу з ЄС без угоди 29 березня, але зазначає, що вихід без угоди залишається єдиним шляхом Brexit, якщо не буде досягнуто нової домовленості.

Читайте також: Парламент Британії вдруге відхилив угоду про Brexit

"Я хочу, щоб Британія залишила Європейський Союз з гарною угодою, я вважаю, що у нас така є", - сказала прем'єр парламентаріям.

Як відомо, британський парламент знову відхилив запропонований прем'єр-міністром Терезою Мей та узгоджений з ЄС варіант угоди про вихід з Євросоюзу. Проти угоди проголосував 391 депутат, голоси "за" віддали 242.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-