Трамп пояснив, чому переплутав прізвище керівника Apple

Трамп пояснив, чому переплутав прізвище керівника Apple

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп обурений тим, що ЗМІ зробили "погану історію" з того, що він під час зустрічі з керівниками великого бізнесу звернувся до гендиректора корпорації Apple Тіма Кука, назвавши його Тімом Еплом.

Про це глава Білого дому написав у понеділок у Twitter.

"Під час останньої зустрічі за круглим столом керівників бізнесу і після тривалого офіційного представлення Тіма Кука від Apple я швидко звернувся до Тіма + Apple, і вийшло Тім/Apple, просто щоби зекономити час і слова. Фейкові новини дуже зневажливо поставились до цього, зробивши ще одну погану історію про Трампа!"- зазначив глава Білого дому.

Тим часом, сам Тім Кук не висловив жодних образ через цю ситуацію. Ба більше, він вніс корективи у назву свого акаунту в Twitter, замінивши своє прізвище на логотип Apple.

Читайте також: Тім Кук змінив прізвище у Твітері після того, як Трамп назвав його "Tim Apple"

Як відомо, минулого тижня президент зустрівся з представниками Американської консультативної ради з кадрових питань й керівниками великих компаній. Засідання транслювалося в прямому телеефірі. При цьому Трамп відзначив великий внесок, який компанія Apple зробила для зміцнення економіки США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-