Трамп заявив, що

Трамп заявив, що "дуже співчуває" ув'язненому Манафорту

Укрінформ
На наступний день після винесення вироку Полу Манафорту, нинішній глава Білого дому Дональд Трамп заявив, що "дуже співчуває" своєму екс-помічнику та знову наголосив, що не мав змови з росіянами.

З такою заявою президент США виступив у п'ятницю, перед вильотом у штат Алабама, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я дуже співчуваю Полу Манафорту. Я думаю, це був дуже, дуже складний час для нього", - зауважив президент Трамп.

Водночас, він звернув увагу, що "дуже шанований суддя" Т.С. Елліс, який вів засідання, не пов'язав рішення ув'язнити Пола Манафорта зі змовою з росіянами.

"Не було нічого спільного зі змовою, змови не було, це полювання на відьом", - наголосив нинішній глава Білого дому.

Читайте також: Суд дав Манафорту майже 4 роки ув’язнення за фінансові махінації

Водночас, президент не згадав про те, що судовий процес над Манафортом, який відбувся в четвер, стосувався не "російського" розслідування, а фінансових махінацій екс-помічника Трампа.

Як повідомляв Укрінформ, окружний суд штату Вірджинія в місті Александрія виніс вирок колишньому керівнику президентської кампанії Дональда Трампа, Полу Манафорту, присудивши йому ув’язнення на термін 47 місяців, а також штраф у розмірі 50 тисяч доларів. Полу Манафорту були висунуті звинувачення за 8 пунктами фінансових махінацій.

Читайте також: Конгрес залучає екс-розвідників для розслідування зв'язків Трампа з РФ

Тим часом, Суд округу Колумбія розглядає другу, паралельну, справу проти Пола Манафорта. Засідання, на якому очікується оголошення вироку по цій справі, заплановане на 13 березня в Вашингтоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-