Конгрес залучає екс-розвідників для розслідування зв'язків Трампа з РФ

Конгрес залучає екс-розвідників для розслідування зв'язків Трампа з РФ

Укрінформ
Комітет з розвідки Палати представників Конгресу США залучає експертів із досвідом роботи в розвідувальних і правоохоронних органах для розслідування втручання РФ у вибори 2016 року.

Про це повідомляє AP.

"Голова комітету з розвідки Адам Шифф оголосив, що найняв Деніела Голдмана старшим радником і керівником розслідування", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Голдман до 2017 працював у кримінальному відділі прокуратури США в Південному окрузі Нью-Йорка. Саме там колишній адвокат Трампа Майкл Коен визнав себе винним у порушеннях фінансування виборчої кампанії та інших злочинах. 

Окрім того, Шифф оголосив, що найняв іще двох працівників: Кеті Субер, яка служила в розвідці протягом 20 років, і Лучіана Сікорського, який працював у Раді національної безпеки і був старшим аналітиком НАТО.

Читайте також: У Конгресі вимагають від Білого дому надати документи про контакти Трампа і Путіна

Як відомо, спецпрокурор Роберт Мюллер із травня 2017 року розслідує можливе втручання РФ в американські вибори й імовірну змову оточення президента США Дональда Трампа з Кремлем. У результаті розслідування було порушено кримінальні справи проти десятків осіб, включно з колишнім керівником виборчої кампанії Трампа Полом Манафортом і екс-радником з питань національної безпеки Майклом Флінном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-