В отруєнні Скрипалів був і четвертий учасник - The Insider

В отруєнні Скрипалів був і четвертий учасник - The Insider

Укрінформ
У справі про отруєння колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля і його дочки Юлії існує четвертий підозрюваний.

Про це розповів журналіст-розслідувач і головний редактор The Insider Роман Доброхотов у телеефірі, повідомляє Настоящее время.

"Ми припускаємо, що є четверта людина, - про це писали і британські ЗМІ з посиланням на власні джерела. Більше того, у нас вже є підозрюваний на четверту кандидатуру. Ми можемо сказати, що це теж співробітник ГРУ, який досить активно переміщався Європою", - сказав Доброхотов.

Про те, коли буде опубліковано розслідування, журналіст не повідомив.

Як повідомляв Укрінформ, 4 березня 2018 року колишній офіцер ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були знайдені непритомними в британському Солсбері і госпіталізовані з отруєнням невідомою речовиною, яку згодом ідентифікували як нервовий реагент "Новачок" російського походження.

Британська влада офіційно звинуватила Росію в причетності до отруєння Скрипалів нервово-паралітичною речовиною "Новачок".

Читайте також: У посольстві РФ зафіксували "незвичну активність" до та після отруєння Скрипалів — ЗМІ

5 вересня прокуратура Великої Британії назвала імена двох росіян, підозрюваних у спробі замаху на Скрипалів. Британська розвідка встановила, що підозрювані - "Олександр Петров" (справжнє ім'я Олександр Мішкін) і "Руслан Боширов" (справжнє ім'я Анатолій Чепіга) - офіцери ГРУ.

Пізніше розслідувачі The Insider і Bellingcat опублікували фотографію третього підозрюваного в отруєнні Скрипалів - співробітника ГРУ "Сергія Федотова", справжнє ім'я якого Денис Сергєєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-