У будинку в штаті Нью-Йорк виявили велику партію важких наркотиків

У будинку в штаті Нью-Йорк виявили велику партію важких наркотиків

Укрінформ
Понад десять кілограмів препаратів фентанілу та героїну були виявлені в результаті рейду американських правоохоронців у штаті Нью-Йорк, що вистачило би на мільйони смертельних доз, які продаються нелегально на вулицях Америки.

Про це йдеться в повідомленні американського телеканалу новин ABC News із посиланням на Управління з контролю за виконанням законів про наркотики (DEA).

"Правоохоронці здійснили рейд до приміського будинку в окрузі Вестчестер штату Нью-Йорк, де виявили таку кількість фентанілу, що може вбити близько 2 мільйони людей", - наводить телеканал представника агентства DEA.

Читайте також: Спецоперація на Дніпропетровщині: затримали 14 наркоторговців

При цьому зазначається, що в будинку було сховано щонайменше п'ять кілограмів потужного синтетичного опіоїду фентанілу, а також близько шести кіло героїну. Суміш цих препаратів, яка є популярною серед наркоторговців в американських містах, уже спричинила близько 10 тисяч смертельних передозувань у США за останні роки.

У зв'язку зі знахідкою поліція заарештувала п'ятьох чоловіків і жінок віком від 20-ти до 47 років.

Читайте також: СБУ блокувала переправлення наркотиків до тимчасово окупованої території Луганщини

Як з'ясували правоохоронці, наркоділки орендували будинок у приміській зоні, в той час як власник нерухомості заявив, що нічого не знав про незаконну діяльність цих людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-