Спецоперація на Дніпропетровщині: затримали 14 наркоторговців

Спецоперація на Дніпропетровщині: затримали 14 наркоторговців

Фото, відео
Укрінформ
У Кам’янському поліцейські затримали 14 осіб, які організували у місті мережу збуту опію і заробляли на цьому, за попередніми підрахунками, 1,5 мільйона гривень щомісяця.

«У результаті затримання 7 особам, безпосередньо причетним до організації та збуту опію ацетильованого, повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Їм загрожує позбавлення волі строком від 6 до 10 років з конфіскацією майна», - йдеться у повідомленні.

На Дніпропетровщині затримали 14 наркоторговців / dp.npu.gov.ua

Чотирьох затриманих уже взято під варту, ще трьом міра запобіжного заходу буде обрана найближчим часом, роль та документування злочинної діяльності інших осіб установлюється.

Поліцейські провели загалом 30 обшуків, під час яких вилучили ацетильований опій, марихуану, прекурсор «ангідрит оцтової кислоти» та гроші, отримані за збут наркотичних речовин.

Читайте також: На Вінничині поліція затримала наркоторговців

За цінами «чорного» ринку вартість вилучених наркозасобів становить 72 тис. гривень. Також вилучено три автомобілі, що були придбані за кошти, отримані за збут наркотиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-