США ввели візові санкції проти півсотні чиновників Мадуро

США ввели візові санкції проти півсотні чиновників Мадуро

Укрінформ
Американський уряд запровадив візові обмеження проти майже півсотні людей з близького оточення лідера венесуельського режиму Ніколаса Мадуро.

Про це йдеться в офіційній заяві заступника речника Державного департаменту США Роберта Палладіно, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Сполучені Штати ввели візові обмеження по відношенню до осіб, які несуть відповідальність за підрив демократії Венесуели. Ми запроваджуємо цю політику проти численних посадовців, пов'язаних з режимом Мадуро, та їхніх сімей. 28 лютого ми скасували візи для 49 осіб", - зазначається в заяві.

Читайте також: США ввели нові санкції проти Венесуели

При цьому наголошується, що Сполучені Штати продовжать вживати відповідних кроків проти Мадуро та корумпованих чиновників, порушників прав людини, а також тих, хто підтримує режим.

"США закликають всі країни посилити економічний тиск на Мадуро та його корумпованих партнерів, а також обмежити візові дозволи для його близького оточення. Зараз настав час діяти на підтримку демократії, а також у відповідь на нагальні потреби венесуельського народу", - заявили в Державному департаменті США.

Читайте також: Мадуро вивозить золото, за кордоном уже щонайменше 8 тонн - Reuters

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю Офіс контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США ввів санкції проти шести високопоставлених керівників силових структур Венесуели.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-