Air Canada скасувала рейси до Індії

Air Canada скасувала рейси до Індії

Укрінформ
Найбільша авіакомпанія Канади “Air Canada” тимчасового призупинила польоти до Делі через збройні дії між Індією та Пакистаном.

Про це канадському суспільному мовнику CBC News повідомили у прес-службі авакомпанії.

Зазначається, що авіакомпанія виконує із Ванкувера та Торонто до Делі щоденні рейси, які були припинені на невизначений час. При цьому рейс із Торонто до Мумбаї планується до вильоту, адже літак рухається іншим маршрутом.

Речник додав, що літак рейсу Торонто-Делі, який у вівторок вилетів із Канади, мусив повертатися назад, коли Пакистан закрив свій повітряний простір. На момент оголошення, літак вже перетнув Атлантичний океан і перебував над територією Швеції. Таким чином, пасажири пробули в повітрі більше 12 годин до того, як повернутися у місто вильоту.

“У авіакомпанії заявили, що уважно стежать за ситуацією і відновлять сполучення “щойно ситуація нормалізується і буде вирішено, що це безпечно”, - йдеться у матеріалі.

Читайте також: Пакистан заявляє, що збив два індійські літаки

Як повідомляв Укрінформ, у середу між Індією і Пакистаном стався конфлікт у повітряному просторі над спірною територією в Кашмірі. Повідомляється про два збиті бойові літаки, причому сторони подають різну інформацію про інцидент та бойові втрати.

Зокрема, у Нью-Делі заявляють, що обидві сторони втратили по одному літаку, в Ісламабаді стверджують, що два збиті літаки належать Індії.

Як наголошує індійська сторона, пакистанські літаки порушили індійський повітряний простір. У Пакистані стверджують, що лінію кордону перетнула індійська авіація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-