Німеччина може спростити правила депортації

Німеччина може спростити правила депортації

Укрінформ
Через різні причини майже половина осіб, які підлягали депортації з Німеччини, торік дійсно залишили країну.

Таку статистику наводить Bild am Sonntag.

«Близько 57 тис. мігрантів і прохачів притулку повинні були бути депортовані минулого року, але це вдалося зробити лише у 26 114 випадках», - констатує таблоїд.

Таким чином, більш ніж кожен другий зміг залишитися в ФРН. Зокрема, у 7 тис. випадків висилка на батьківщину не була здійснена, бо депортируемые не були знайдені, були хворі або не мали документів. 3220 репатріантів довелося залишити (тимчасово) «через активний пасивний опір».

Читайте також: Туреччина не впорається з новою хвилею біженців – Ердоган

Міністр внутрішніх справ Хорст Зеехофер назвав такий стан справ «неприйнятним». Він має намір ініціювати так званий «закон про законне повернення», який повинен спростити депортацію. У законі буде передбачено, крім іншого, попереднє утримання під вартою аж до депортації злочинців, осіб, підозрюваних в тероризмі, і осіб, навмисно приховують особу. Для правопорушників, які не можуть бути депортовані, передбачені електронні обмежувачі для ніг, обмеження пересування і зобов'язання з регулярної звітності в поліції. У квітні Зеехофер хоче представити законопроект в уряді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-