У Конгресі можуть провести

У Конгресі можуть провести "російські" слухання за участю Іванки Трамп

Укрінформ
Демократи в Палаті представників США розглядають можливість заслухати свідчення доньки президента Іванки Трамп по справі, що стосується переговорів по будівництву Trump Tower у Москві перед і під час виборчої кампанії в США.

Про це повідомило в четвер американське впливове видання Axios.

"Під час обговорення планів (демократичної – ред.) більшості Палати представників щодо проведення великого розслідування по Росії, член Конгресу допустив під час "круглого столу" з журналістами цього тижня, що законодавці можуть вимагати проведення слухань за участю Іванки Трамп", - зазначається в публікації.

За словами законодавця, демократи "поки не прийняли рішення щодо Іванки", але вивчають інформацію, доступну у відкритих джерелах, про її участь в переговорах щодо будівництва в Москві Trump Tower. Тож вона "може володіти інформацією з цього питання", зауважив член американського Конгресу.

Читайте також: Трамп знову "нападає" на ФБР та російське розслідування

Як відомо, після проміжних виборів до Конгресу США минулого листопада, демократи повернули більшість у Палаті представників. Відповідно, зараз, представники Демократичної партії очолюють всі комітети нижньої палати Конгресу. Вони, фактично, поновили розслідування щодо втручання росіян у вибори президента США 2016 року, яке свого часу наспіх згорнули республіканці в Палаті представників.

Фото: ndtv.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-