Brexit: Мей просить у парламенту більше часу, щоб переконати ЄС піти на поступки

Brexit: Мей просить у парламенту більше часу, щоб переконати ЄС піти на поступки

Укрінформ
Голова уряду Великої Британії Тереза Мей проситиме парламентаріїв дати їй більше часу, щоб переконати чиновників ЄС піти їй на поступки та переглянути погоджену угоду про Brexit.

Про це повідомляє портал 9news.

"Голова уряду Великої Британії Тереза Мей закликає політиків дати їй більше часу на переробку угоди про Brexit з Європейською Спільнотою", - йдеться у повідомленні.

За 45 днів, що залишаються до Brexit, Мей повинна повідомити Палаті громад про стан переговорів, щоб її зауваження парламентарії могли врахувати перед слуханнями у четвер.

Деякі політики хочуть скористатися цими слуханнями, щоб внести свої правки до урядової угоди, намагаючись виключити варіант "жорсткого" Brexit та зберегти для Великої Британії тісні зв'язки з ЄС після Brexit.

Прес-офіс кабінету Мей повідомив, що прем'єр скаже парламенту, що "переговори знаходяться на вирішальній стадії, нам зараз всім треба стримати емоції, щоб досягнути змін в угоді з ЄС, на яких наполягає цей парламент та зробити Brexit вчасно".

Читайте також: Мей може влітку піти у відставку - The Sun

Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей цього вівторка має виступити перед парламентом із заявою, що має поінформувати депутатів про хід перемовин щодо змін в угоді про Brexit.

Як повідомляв Укрінформ раніше, 15 січня британські парламентарії не підтримали запропоновану Мей угоду щодо Brexit. На підтримку угоди виступили 202 парламентарії, проти — 432. Наразі голова уряду Великої Британії Тереза Мей очікує більше поступок від ЄС щодо Brexit.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-