Загальний страйк у Бельгії майже не торкнеться швидкісної залізниці

Загальний страйк у Бельгії майже не торкнеться швидкісної залізниці

Укрінформ
Загальний страйк, який оголошений профспілками Бельгії в середу, 13 лютого, майже не позначиться на інтенсивності швидкісного залізничного міжнародного сполучення.

Про це у понеділок повідомляє бельгійське видання Brussels times.

"Thalys скасував лише один ранковий рейс між Брюсселем і Парижем, в той час як Eurostar взагалі не бачить жодних проблем для пасажирів, які прямують до Великої Британії. Тим не менш, пасажири, які мали намір подорожувати до Франції, зокрема, в напрямку міст Лілль або Кале, вимушені будуть змінити плани через закриття внутрішнього терміналу для подорожей в межах Шенгенської зони. Але навіть ці пасажири зможуть без додаткових витрат компенсувати свої квитки та здійснити подорож на швидкісних потягах TGV", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Профспілки Бельгії хочуть на 24 години зупинити громадський транспорт

Разом з цим, за повідомленням профспілок, місцеві залізничні лінії будуть функціонувати на "мінімально можливому" рівні послуг, що загрожує пасажирам потягів міського та приміського сполучення.

З інформацією видання, транспортна компанія Брюсселя STIB попередила про серйозні перебої в роботі 13 лютого та порадила, за можливістю, користуватися іншими видами транспорту. Страйк позначиться на всьому громадському транспорту європейської столиці, включаючи трамваї, автобуси та метро.

Фото: © Belga

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-