Урядовці Південної Кореї та США обговорили майбутній саміт США-КНДР

Урядовці Південної Кореї та США обговорили майбутній саміт США-КНДР

Укрінформ
Урядовці Південної Кореї та США зустрічаються для обговорення підготовки запланованого на кінець лютого саміту між президентом Дональдом Трампом та лідером КНДР Кім Чен Ином.

Про це інформує агенція Yonhap News.

«Представники Південної Кореї та Сполучених Штатів провели переговори у неділю напередодні перемовин на робочому рівні між Вашингтоном та Пхеньяном щодо організації другого саміту між лідерами США та КНДР, запланованим на кінець цього місяця”, - повідомили у МЗС Південної Кореї.

Спеціальний представник Сеулу щодо Корейського півострова Лі До-хон зустрівся зі своїм американським колегою, Стівеном Біганом.

Міністерство повідомило, що обговорення майбутніх переговорів спрямоване на уточнення деталей, включаючи порядок денний саміту між президентом США Дональдом Трампом та північнокорейським лідером Кім Чен-Ином.

Читайте також: Трамп і Кім узгодили місце й дату для другого саміту - ЗМІ

Трамп заявив, що дата та місце його зустрічі з Кімом будуть оголошені цього тижня. В'єтнам - найбільш ймовірне місце проведення.

На цій зустрічі Вашингтон та Пхеньян, як очікується, обговорять деталі заходів з денуклеаризації, які Північна Корея має вжити, та відповідні дії Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-