Кількість росіян, які вважають неправильним шлях РФ, досягла максимуму

Кількість росіян, які вважають неправильним шлях РФ, досягла максимуму

Опитування
Укрінформ
Кількість росіян, які вважають, що країна «рухається неправильним шляхом», досягла максимуму за останні 12 років.

Про це свідчить опитування «Левада-центру».

Згідно з опитуванням, 45% росіян вважають, що країна рухається неправильним шляхом, протилежну думку мають 42%. Такі негативні показники - максимальні за останні 12 років - у січні 2006 року 48% росіян, вважали, що країна рухається неправильним шляхом. А рік тому так вважали лише 28%.

Згідно з останнім опитуванням, 34% росіян не схвалюють діяльність Володимира Путіна на посту президента Росії. Такий же показник був п'ять і сім років тому. Рік тому - у січні 2018 року - не схвалювали діяльність Путіна лише 18% опитаних, два роки тому - 14%.

Читайте також: Левада-центр: 56% росіян заявили про військову загрозу РФ з боку інших країн

Діяльність глави російського уряду Дмитра Медведєва не схвалюють 66% росіян (рік тому таких було 56%), діяльність кабінету міністрів не схвалили 61% (в 2018-му був 51%), Державної думи - 64% (проти 55% у січні минулого року ).

Опитування проведено 25-31 січня 2019 року по репрезентативній всеросійській вибірці міського та сільського населення в обсязі 1600 осіб віком від 18 років і старше в 136 населених пунктах, 52 суб'єктах РФ. Дослідження проводиться вдома у респондента методом особистого інтерв'ю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-