Екс-радник Трампа розгляне можливість співпраці з Мюллером - ЗМІ

Екс-радник Трампа розгляне можливість співпраці з Мюллером - ЗМІ

Укрінформ
Екс-радник президента США Роджер Стоун, якого минулого тижня затримали у справі про втручання РФ у президентські вибори США у 2016 році, розгляне можливість співпраці зі слідством спецпрокурора Роберта Мюллера.

Про це повідомляє телеканал ABC.

"Якщо були якісь порушення з боку інших людей з передвиборного штабу, про які я знаю, хоча я про такі не знаю, то я, звичайно ж, дам чесні свідчення... Я також чесно свідчитиму щодо інших питань, зокрема про будь-які зв'язки з президентом. Ми дійсно розмовляли по телефону, але ці контакти носили політичний, добропорядний характер, і, зрозуміло, ніякої змови з Росією немає", - сказав він, додавши, що визначить ступінь співпраці з розслідуванням Мюллера після того, як його адвокати "дещо обговорять".

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю вранці ФБР затримала екс-радника Дональда Трампа Роджера Стоуна за обвинуваченнями, висунутими спецпрокурором Робертом Мюллером і журі присяжних. Стоуну закидають перешкоджання виконанню обов'язків, надання неправдивих свідчень та вплив на свідків.

Читайте також: Клінтон не виключає, що знов піде у президенти - “з огляду на останні новини” — CNN

Слідство також пов'язує Роджера Стоуна з контактами із сайтом WikiLeaks, який під час виборчої кампанії випустив вкрадену росіянами чутливу конфіденційну інформацію про Гілларі Клінтон.

Речниця Білого дому Сара Сандерс заявила, що звинувачення, висунуті проти екс-радника Дональда Трампа, Роджера Стоуна, ніяк не пов'язані з президентом і Білим домом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-