Мадуро відкинув ультиматум міжнародної спільноти з вимогою нових виборів

Мадуро відкинув ультиматум міжнародної спільноти з вимогою нових виборів

Укрінформ
Президент Венесуели Ніколас Мадуро відхилив ультиматум світового співтовариства щодо організації нових виборів  протягом 8 днів.

Про це пише портал Stuff.

«Президент Венесуели Ніколас Мадуро відкинув міжнародний ультиматум щодо оголошення виборів протягом восьми днів, заявивши, що лідер опозиції Хуан Гуайдо порушив конституцію, оголосивши себе тимчасовим очільником держави», - йдеться у повідомленні.

Мадуро  у неділю  також заявив, що він відкритий для діалогу та що зустріч із президентом США Дональдом Трампом є малоймовірною, але не неможливою.

Нагадаємо, що Вашингтон у суботу закликав світ "вибрати сторону" у конфлікті у Венесуелі та фінансово покарати  уряд Мадуро.

Читайте також: Помпео на Радбезі ООН закликав світ підтримати опозицію у Венесуелі

Як повідомлялося, держсекретар США Майк Помпео під час засідання Радбезу ООН закликав усі країни підтримати прибічників демократії у Венесуелі, які виступаютьт проти уряду Ніколаса Мадуро.

Ізраїль також приєднався до зростаючого списку країн на чолі зі Сполученими Штатами, які підтримують претензії Гуайдо до президентства на підставі того, що друга перемога на виборах Мадуро була сфальшованою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-