У Варшаві водій Volkswagen намагався протаранити ворота президентського палацу

У Варшаві водій Volkswagen намагався протаранити ворота президентського палацу

Укрінформ
Варшавська поліція затримала 36-річного чоловіка, який на автомобілі збив поліцейського і намагався протаранити ворота президентського палацу.

Поліція затримала чоловіка, зупинивши його автомобіль на спеціальній загороджувальній перепоні при в’їзді на територію президентського палацу, повідомляє PAP.

“Водія було негайно затримано. Чоловіка буде перевірено у шпиталі. Не виключено, що він був під впливом психотропних речовин”,- заявив представник варшавської поліції Маріуш Мрозек.

Як повідомляється, чоловік їхав на легковому автомобілі Volkswagen по зустрічній смузі поблизу президентського палацу. Його намагався зупинити поліцейський, але зловмисник його збив. З травмами правоохоронця перевезено до шпиталю, його життю ніщо не загрожує. Відтак, він рушив у бік президентського палацу, де його зупинила охорона президентського палацу.

Читайте також: Затриманий за вбивство мера Гданська планував замахи й у Варшаві - ЗМІ

Інцидент прокоментував президент Польщі Анджей Дуда, які зараз перебуває на Економічному форумі у Давосі. Він назвав ситуацію “приголомшливою”, зазначивши, що президентський палац добре охороняється.

Раніше інформувалося, що 27-річний чоловік, який 13 січня напав з ножем на мера Гданська Павела Адамовича, раніше намагався потрапити на територію президентського палацу у Варшаві, перелізаючи паркан. Однак, це йому не вдалося. Він отриманих травм мер Гданська помер 14 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-