Помпео: У Вашингтоні сподіваються, що Росія змінить свою поведінку

Помпео: У Вашингтоні сподіваються, що Росія змінить свою поведінку

Укрінформ
Державний секретар США Майк Помпео висловив позицію офіційного Вашингтона, яка полягає в тому, що Росія мусить змінити свою поведінку щодо України та втручання у вибори по всьому світу.

Про це Помпео заявив під час прямого включення на одному із заходів Всесвітнього економічного форуму в Давосі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми очікуємо, що Росія почне змінювати власну поведінку як у питанні України, так і в тих зусиллях, які вона докладала, щоби вплинути на вибори в США та по всьому світу", - підкреслив глава американської дипломатії.

У цьому зв'язку він наголосив, що нинішня позиція Москви не відповідає цінностям світового співтовариства. "Не такою має бути поведінка країн, що хочуть бути частиною міжнародної спільноти", - сказав Помпео.

За його словами, в Вашингтоні сподіваються, що в Росії повернуться до тієї лінії поведінки, яка призведе до верховенства права, порядку й свободи в країні.

Читайте також: Ягланд запросив українську делегацію в ПАРЄ на ексклюзивну зустріч

Як повідомляв Укрінформ, у Давосі проходить Всесвітній економічний форум, який зібрав десятки глав держав та урядів. Американська офіційна делегація офіційно не бере участі у цьому заході через частковий урядовий "шатдаун" у Сполучених Штатах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-