У Оттаві відбувся марш за права жінок попри рекордну холоднечу

У Оттаві відбувся марш за права жінок попри рекордну холоднечу

Фото
Укрінформ
Незважаючи на вкрай низьку температуру, більше тисячі осіб взяли участь у марші за права жінок, що пройшов у суботу в Оттаві.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, протягом дня температура у столиці Канади не підіймалася вище позначки у -20 градусів.

Учасники, серед яких були як чоловіки, так і жінки, спершу зібралися біля будівлі парламенту Канади, де провели короткий мітинг. Після цього усі разом вони вирушили 3 кілометровим маршем через центр міста до парку у його південній частині.

Протестувальники тримали у руках різноманітні плакати, порушуючи широку проблематику: від прав людини у світі до руху #MeToo й сучасних політичних рішень керівництва Канади й провінції Онтаріо.

Читайте також: У Нью-Йорку тисячі людей взяли участь у маршах за права жінок

До мітингу долучилася також міністр навколишнього середовища Канади Кетрін Маккена, яка була обрана до парламенту від округу у Оттаві.

Зазначимо, що подібні на оттавський марші пройшли в суботу також у інших містах Канади.

За інформацією поліції, захід пройшов без будь-яких сутичок чи протистоянь.

Нагадаємо: Оттава цього року стала найхолоднішою столицею світу на Водохрещу, обійшовши навіть традиційного лідера - Улан-Батор. Зранку стовпчики термометрів у столиці Канади опустилися до рівня -24 градусів за шкалою Цельсія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-