Трамп знову пішов наступом на ЗМІ, які не пишуть про його

Трамп знову пішов наступом на ЗМІ, які не пишуть про його "великі" успіхи

Укрінформ
Нинішній президент США Дональд Трамп назвав американські медіа, які не пишуть про досягнення його президентства, "божевільними психопатами", справжньою "опозиційною партією" та "ворогами народу".

Про це він написав у цілій серії твітер-повідомлень у понеділок, повідомляє Укрінформ.

"З усіма успіхами, які має наша країна, включаючи щойно оприлюднену кількість робочих місць, яка є позамежною, "фейкові новини" та абсолютно нечесні медіа ніколи не були гіршими щодо мене та мого президентства. Багато з них стали божевільними психопатами, які відвертаються від правди!" — наголосив нинішній глава Білого дому.

У іншому дописі він висловив переконання, що ліберальні ЗМІ, які він назвав "фейковими" новинами, "свідомо брехатимуть і применшуватимуть, щоб виставити величезний успіх адміністрації Трампа й мій особисто у якомога гіршому світлі". При цьому Трамп звинуватив медіа у "використанні неіснуючих джерел", а також написанні історій, які є суцільною вигадкою. "Наша країна почувається настільки добре, але цей день є сумним для Америки!" — зазначив президент.

Читайте також: Трамп і Кім Чен Ин можуть зустрітися у В'єтнамі - ЗМІ

"ЗМІ фейкових новин" у нашій країні — справжня опозиційна партія. Вони дійсно є ворогом народу! Ми повинні повернути чесність до журналістики та репортажів!" — зауважив Трамп у черговому твітер-повідомленні.

Як відомо, нинішній президент США Дональд Трамп регулярно звинувачує в неправдивості ЗМІ, які не повідомляють про успіхи його адміністрації, які він вважає "великими" і часом "грандіозними".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-