Трамп і Кім Чен Ин можуть зустрітися у В'єтнамі - ЗМІ

Трамп і Кім Чен Ин можуть зустрітися у В'єтнамі - ЗМІ

Укрінформ
Другий саміт між президентом США Дональдом Трампом та лідером Північної Кореї Кім Чен Ином може бути проведений у в’єтнамській столиці Ханой.

Про це повідомляє Bloomberg.

"Президент США Дональд Трамп та лідер Північної Кореї Кім Чен Ин можуть зустрітися у в’єтнамській столиці на другому саміті щодо денуклеаризації Пхеньяна", - йдеться у повідомленні.

За даними Munhwa Ilbo, американські чиновники вже зустрічалися з колегами з КНДР у Ханої для узгодження деталей самого саміту.

Читайте також: Кім Чен Ин закликав Трампа до співпраці

Зазначається, що В'єтнам є не тільки союзником Північної Кореї, але країна має також добрі відносини зі Сполученими Штатами.

Як повідомлялося, президент США Дональд Трамп і лідер КНДР Кім Чен Ин провели першу історичну зустріч 12 червня у Сінгапурі. За результатами переговорів сторони підписали спільну заяву, у якій домовилися про зустрічні кроки принаймні по чотирьох пунктах. У документі були, зокрема, підтверджені наміри встановити нові двосторонні відносини; побудувати міцний мир у КНДР; провести повну денуклеаризацію Корейського півострова; а також повернути останки загиблих у Корейській війні. Крім того, у спільній заяві була закріплена домовленість щодо продовження переговорного процесу між двома країнами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-