Торгова війна: делегація США відвідає Китай для перемовин

Торгова війна: делегація США відвідає Китай для перемовин

Укрінформ
Китай та США домовилися про перемовини на рівні заступників міністрів економіки, що мають вирішити нинішні торговельні суперечки між державами.

Про це повідомляє Reuters.

“Робоча група на чолі із заступником торговельного представника США Джефрі Герішом прибуде до Китаю для проведення “позитивних та конструктивних дискусій” із китайськими колегами”, - пише Reuters із посиланням на заяві міністерства торгівлі Китаю.

Згідно із наявною інформацією, зустріч пройде 7-8 січня у Пекіні. “У міністерстві зазначили, що обидві сторони “підтвердили” дати під час телефонної розмови ранком п’ятниці, але не надали інших деталей”, - стверджує Reuters.

Читайте також: Торгова війна: Трамп заявив про успішні переговори з Цзіньпіном

Агентство нагадує, що минулого року Китай та США розпочали торговельну війну, створивши перешкоди у торгівлі товарами на сотні мільярдів доларів та спровокувавши побоювання стосовно економічного сповільнення. “Під час саміту у Аргентині наприкінці минулого року президенти США та Китаю погодилися на припинення вогню, відклавши оголошення додаткових тарифів на 90 днів, починаючи із 1 грудня, поки проводитимуться спроби дійти порозуміння”, - йдеться у матеріалі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-