Росія вирішила “помститися” ВВС за Russia Today

Росія вирішила “помститися” ВВС за Russia Today

Укрінформ
Російська Федеральна служба з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій почала перевірку каналу BBC World News й інтернет-видань BBC після того, як у Британії заявили про порушення правил мовлення російським телеканалом Russia Today.

Про це повідомляється на сайті регулятора.

"У зв'язку з ситуацією, пов'язаною з винесенням британським регулятором Ofcom рішення про порушення каналом RT правил мовлення, Роскомнагляд розпочинає проведення контрольних заходів щодо каналу «BBC World News», розповсюджуваного на території Російської Федерації, а також щодо ресурсів BBC у мережі Інтернет на предмет відповідності матеріалів, які випускаються, російському законодавству", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Британія готує санкції для російського телеканалу RT

Як відомо, 20 грудня британський медіарегулятора Ofcom визнав російський телеканал Russia Today винним у порушенні правил мовлення. Всього в роботі RT за період з 17 березня по 26 квітня 2018 р. виявлено сім порушень у випусках новин і суспільно-політичних програм, зокрема у програмі, присвяченій отруєнню Сергія і Юлії Скрипалів у Солсбері.

На думку Ofcom, російський телеканал порушив принцип неупередженості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-