Прокуратура США висунула офіційні звинувачення двом соратникам Флінна

Прокуратура США висунула офіційні звинувачення двом соратникам Флінна

Укрінформ
Федеральна прокуратура США висунула офіційні обвинувачення проти двох осіб, які асоціюються з діяльністю екс-радника президента Дональда Трампа Майкла Флінна.

Звинувачення у спробах незаконного лобіювання щодо екстрадиції в Анкару турецького клірика Фетхуллаха Гюлена.були оголошені у понеділок, повідомило американське центральне видання The Hill.

"Федеральні прокурори з офісу в східному окрузі штату Вірджинія в понеділок оприлюднили звинувачення проти Біжана Кіана, який працював партнером нині недіючої організації Flynn Intel Group, у тому, що він діяв без відповідної реєстрації в якості іноземного агента", - зазначається у повідомленні.

Крім того, прокурори звинуватили в порушенні американського законодавства громадянина Туреччини Каміля Екіма Альптекіна, який був помічником Флінна й зараз проживає у Стамбулі.

"Ці обвинувачення були висунуті за день до запланованих у федеральному суді Вашингтона слухань по винесенню вироку в справі Флінна щодо його неправдивих свідчень ФБР про контакти з російським послом", - зауважується у повідомленні.

Читайте також: Екс-радника Трампа ув'язнять 18 грудня

Нагадаємо, Майкл Флінн раніше визнав себе винним у введенні в оману слідства й погодився співпрацювати з офісом прокурора Роберта Мюллера, який веде розслідування щодо втручання Росії у президентські вибори в Сполучених Штатах Америки.

Фото на першій сторінці: Reuters

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-