В Угорщині двох депутатів-противників Орбана вигнали з ТБ

В Угорщині двох депутатів-противників Орбана вигнали з ТБ

Укрінформ
В Угорщині під час протестів з будинку державного телебачення вигнали двох депутатів, які намагалися привселюдно зачитати петицію з вимогами демонстрантів.

Про це повідомляє Reuters.

«Охоронці вигнали двох незалежних законодавців з будинку державного телебачення Угорщини після того, як вони спробували зачитати петицію», - йдеться в повідомленні.

Ці два депутати були серед дюжини членів парламенту, які провели ніч у будинку державного телебачення, продовжуючи демонстрацію проти політики прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана.

Читайте також: У Будапешті протести проти змін у трудовому кодексі - поліція застосувала газ

Петиція, яку вони хотіли зачитати, включала вимоги протестувальників, а саме заклики до скасування нового закону про працю, до незалежності державних засобів масової інформації та судів, а також до приєднання країни до прокуратури Європейського Союзу.

Як відомо, в Будапешті в неділю близько 10 000 протестувальників взяли участь у ході під назвою «Веселого Різдва, пане прем'єр-міністре» - четвертому і найбільшому мітингу за тиждень, метою якого є висловити незгоду народу з новим законодавством про працю, законом про вищі навчальні заклади, і політикою уряду в цілому.

Фото: dailynewshungary.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-