Мей не очікує

Мей не очікує "негайного прориву" на саміті ЄС щодо Brexit

Укрінформ
Прем’єр-міністр Британії Тереза Мей не очікує негайного результату від сьогоднішніх переговорів з лідерами ЄС щодо угоди про Brexit та можливості внесення змін до неї.

Про це повідомляє Reuters.

"Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила в четвер, що вона не очікує негайного прориву в переговорах щодо Brexit, який забезпечив би її партію підтримкою, необхідною для схвалення проекту угоди з ЄС у парламенті", - йдеться у повідомленні.

Відповідь Європейського Союзу, по прибутті прем’єра до Брюсселя на дводенні перемовини з колегами-лідерами держав ЄС, розчарувала Мей.

Інші 27 очільників держав побоюються надати Британії будь-які юридичні гарантії щодо найбільш суперечливого елементу їх попередньої угоди Brexit - ірландського кордону - частково тому, що вони гадають, що голова британського уряду проситиме про подальші поступки на зустрічах наступного місяця.

Читайте також: Парламент Британії до кінця року не голосуватиме за угоду про Brexit

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Британії Тереза Мей вистояла в ході голосування про вотум довіри їй у середу ввечері, але каже, що не поведе більше Торі на наступні вибори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-