Трамп не виключає помилування Манафорта

Трамп не виключає помилування Манафорта

Укрінформ
Питання про помилування Пола Манафорта, колишнього керівника передвиборного штабу Дональда Трампа, не зняте з порядку денного.

Про це заявив Президент США Дональд Трамп, повідомляє The New York Post.

«Це (питання про помилування Манафорта — ред.) ніколи не обговорювалося, але я б не став знімати це питання з обговорення», — сказав Трамп.

Він також розкритикував розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера, заявивши, що від Манафорта, а також його колишнього політичного радника Роджера Стоуна і його колеги Джерома Корсі вимагали надати неправдиві свідчення.

«Якщо ви сказали правду, ви підете у в'язницю», — зазначив президент США.

Як відомо, спецпрокурор Роберт Мюллер очолює розслідування про втручання Росії у президентські вибори в США, а також щодо можливої змови з урядом РФ кампанії Дональда Трампа, якою керував Манафорт.

Читайте також: Трамп назвав команду Мюллера "бандою гнівливих демократів”

У серпні суд визнав Манафорта винним за вісьмома пунктами звинувачення фінансового характеру, у вересні він заявив, що готовий визнати частину звинувачень проти себе і співпрацювати зі слідством у справі, яка загрожує йому тюремним строком до 10-ти років.

Цього тижня прокурори заявили, що Манафорт брехав «з різних питань», таким чином порушивши свою домовленість зі слідством.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-