Трамп назвав команду Мюллера

Трамп назвав команду Мюллера "бандою гнівливих демократів”

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп обрушився з грубими претензіями проти розслідування спецпрокурора Мюллера наступного ж дня після того, як колишній керівник президентської кампанії Трампа Пол Манафорт був обвинувачений у брехні слідству.

Глава Білого дому назвав команду Мюллера "бандою гнівливих демократів", яка "руйнує життя" нормальним людям, повідомляє Укрінформ.

"Шахрайське "полювання на відьом" триває, але Мюллер та його банда гнівливих демократів приділяють увагу лише одній стороні, а не іншій. Почекайте, поки проявиться, наскільки жахливо й злісно вони поводяться з людьми, руйнуючи життя тим, хто відмовляється брехати", - написав Трамп у Тwitter.

Він поставив під сумнів дії спецпрокурора Роберта Мюллера, який веде "російське розслідування", заявивши, що той підігрує "фейковим ЗМІ".

"Він (Мюллер – ред.) завдає колосальної шкоди нашій системі кримінального правосуддя", - зазначив Трамп в іншому дописі.

Він звинуватив розслідування Мюллера в тому, що наразі воно витратило $30 млн "і нічого не зробило крім того, що зруйнувало життя" (вочевидь, маючи на увазі судові процеси над Полом Манафортом, Майклом Флінном, Роджером Стоуном та іншими фігурантами з колишнього оточення Трампа).

"Де сервер? Нехай ці жахливі люди повернуться до (розслідування – ред.) Фонду Клінтонів", - наголосив нинішній глава Білого дому.

Читайте також: Трамп пригрозив "назавжди" закрити кордон з Мексикою

Як повідомляв Укрінформ, 26 листопада екс-керівник президентської кампанії Трампа Пол Манафорт був звинувачений у брехні й порушенні досудової угоди зі слідством. Сам Манафорт заперечив всі звинувачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-