У Нідерландах продовжать перемовини щодо пенсійної реформи

У Нідерландах продовжать перемовини щодо пенсійної реформи

Укрінформ
Нідерландські профспілки й роботодавці після тривалих перемовин щодо корпоративної пенсійної реформи не дійшли порозуміння та вирішили продовжити переговори наступного тижня.

Про це повідомляє Dutch News.

“Тривалі перемовини щодо змін у нідерландській корпоративній пенсійній системі між профспілками та роботодавцями не призвели до результату і продовжаться після вихідних”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Нідерландах хочуть створити спеціальний суд для поліції

Як повідомляє Dutch News, профспілки й роботодавці намагаються домовитися про пенсійну реформу, яка стане основою нового законодавства в країні.

Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте також деякий час брав участь в цих переговорах, проте відмовився коментувати журналістам їх перебіг.

Про пенсійну реформу почали говорити ще кілька років тому через зростання тривалості життя. На думку представників профспілок, підвищення пенсійного віку, в рамках реформи, змусить людей, які займаються важкою фізичною працею, занадто довго працювати на тяжких роботах.

Читайте також: Нідерланди виплатили понад мільйон євро компенсацій біженцям

Як відомо, наразі пенсійний вік в Нідерландах становить 66 років, але до 2022 року може зрости до 67 років і трьох місяців.

Зазначається, що голландська пенсійна система вважається однією з найкращих в світі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-