Австралія і Гонконг домовилися про вільну торгівлю

Австралія і Гонконг домовилися про вільну торгівлю

Укрінформ
Прем'єр-міністр Австралії Скотт Моррісон оголосив про завершення переговорів з Гонконгом щодо угоди про вільну торгівлю.

Про це повідомляє веб-ресурс news.com.

“Ця угода назавжди встановлює нульові тарифи на весь австралійський експорт до Гонконгу, що є гарною новиною для наших фермерів, зокрема для нашої промисловості у сфері морепродуктів, наших виробників яловичини, свинини, а також виноробів”, - сказав Моррісон у кулуарах Саміту Східної Азії в Сінгапурі.

Наразі Австралія має угоди про вільну торгівлю з сімома з восьми провідних ринків експорту товарів і послуг.

Окрім сільського господарства та промисловості ця угода також гарантує кращий доступ для австралійських постачальників освітніх, професійних, фінансових, транспортних, будівельних, туристичних та рекреаційних послуг.

Модернізовані правила електронної торгівлі фінансовими послугами, телекомунікаціями та інтелектуальною власністю забезпечать нормативну визначеність для австралійських підприємств.

Крім того, Гонконг дозволить членам сімей іноземних фахівців отримувати дозвіл на роботу за тимчасовими в’їзними візами.

Читайте також: Українську продукцію на виставці товарів у Китаї презентували 55 компаній

Переговори щодо угоди про вільну торгівлю між Австралією та Гонконгом розпочались у травні 2017 року.

У 2016 році Гонконг став 12-м найбільшим торгівельним партнером Австралії при загальній двосторонній торгівлі товарами та послугами на суму 16,3 мільярда доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-