Суд у США залишив у силі обвинувачення проти фірми

Суд у США залишив у силі обвинувачення проти фірми "кухаря Путіна"

Укрінформ
Федеральний суд Сполучених Штатів відмовив адвокатам фірми росіянина Євгена Пригожина, якого називають "кухарем Путіна", у скасуванні обвинувачень, висунутих спецпрокурором Мюллером у межах "російського" розслідування.

Судове засідання відбулося в четвер, повідомляє Reuters.

"Федеральний суддя у четвер відхилив прохання російської компанії скасувати кримінальні обвинувачення проти неї спеціального прокурора Роберта Мюллера", — зазначає видання.

При цьому уточнюється, що російська компанія звинувачується у фінансуванні пропагандистської операції, яка мала на меті вплинути на результати президентських виборів 2016 року на користь Дональда Трампа.

"Рішення судді Дабні Фрідріх в окружному суді округу Колумбія було прийняте після того, як адвокати фірми Concord Management and Consulting LLC заявили, що обвинувальний висновок не може належним чином підтвердити злочин", — йдеться у публікації.

Читайте також: "Друг Путіна" Пригожин причетний до вбивств і випробування отрут у Сирії - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, це не перша спроба адвокатів Concord Management and Consulting LLC вплинути на слідство. У серпні вони намагалися взагалі відсторонити спецпрокурора Роберта Мюллера від розслідування справи про російське втручання у вибори президента США.

Компанія Concord Management and Consulting LLC, пов'язана з наближеним до президента Путіна Євгеном Пригожиним, фігурує у списку санкцій США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-