Улюблений канал Трампа став на бік CNN у позові проти президента

Улюблений канал Трампа став на бік CNN у позові проти президента

Укрінформ
Телеканал Fox News підтримав CNN у поданні судового позову до президента США Дональда Трампа у зв'язку з позбавленням акредитації в Білому домі кореспондента телеканалу Джима Акости.

Відповідну заяву поширив президент Fox News Джей Воллес, повідомляє телеканал.

"Fox News підтримує CNN у його юридичній спробі поновити акредитацію свого кореспондента в Білому домі", - йдеться у заяві.

За словами директора телеканалу, акредитація для журналістів, які працюють у Білому домі, не повинна стати зброєю проти незручних представників ЗМІ.

Воллес додав, що Fox News підтримує свободу преси, вільний доступ до інформації та обмін думками американських громадян.

Читайте також: Мін’юст Трампа оскаржує позов CNN проти Білого дому

Як повідомлялося, 7 листопада під час розширеної прес-конференції в Білому домі кореспондент CNN Джим Акоста намагався поставити запитання президентові Трампу про караван мігрантів, "російське" розслідування та з інших тем. У відповідь Трамп звелів йому "покласти мікрофон", назвавши CNN ворогами народу, а журналіста - грубіяном. Акоста відмовився віддати мікрофон персоналу й продовжував ставити запитання.

Пізніше речниця Білого дому Сара Сандерс оприлюднила повідомлення про скасування акредитації кореспондента CNN.

13 листопада центральний американський телеканал CNN подав позов до суду на президента США Дональда Трампа та кількох членів адміністрації через позбавлення прес-акредитації головного кореспондента телеканалу в Білому домі Джима Акости.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-