У Бельгії працівники заводу помилково отримали по 30 тисяч євро

У Бельгії працівники заводу помилково отримали по 30 тисяч євро

Укрінформ
Працівникам сталеливарного заводу у бельгійському місті Шарлеруа помилково виплатили замість 100 євро по 30 тисяч, а тепер вимагають повернути кошти.

Про це повідомляє ВВС Україна.

"Працівники бельгійського сталеливарного заводу виявили, що на їхніх зарплатних картках якимось чином опинилися додаткові 30 тисяч євро. Щоправда, вже незабаром стало зрозуміло, що це було звичайною помилкою - насправді їхній роботодавець збирався перерахувати їм набагато менший бонус у 100 євро", - йдеться у повідомленні.

Загалом у компанії працює 230 людей, але наразі не зрозуміло, скільки саме працівників отримали несподівану виплату 30 тисяч. За даними ЗМІ, зарплата багатьох із них становить близько 1600 євро на місяць, а помилковий бонус отримала відносно невелика кількість працівників.

Тепер компанія вимагає від своїх працівників повернути гроші, проте частина з них уже встигла витратити кошти.

Читайте також: У Швеції помилка при підрахунку голосів змінила результати виборів

Але місцеві закони в цьому питанні однозначні: помилково зараховані кошти мають бути відшкодовані в повному обсязі, зазначає юрист Етьєнн Піре.

За його словами, чи не єдине, на що можуть розраховувати працівники, - це отримати право віддати кошти не одразу, а за деякий час.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-