У Флориді перерахують голоси, віддані на виборах губернатора та сенатора США

У Флориді перерахують голоси, віддані на виборах губернатора та сенатора США

Укрінформ
Через дуже малий розрив між кількістю голосів, отриманих претендентами на посади губернатора Флорида і представника штату в Сенаті США, відбудеться перерахунок результатів виборів.

Про це повідомляє "DW".

"Буде перераховано голоси на виборах на два важливих поста - представника штату в Сенаті і губернатора. Виборче законодавство Флориди передбачає автоматичний перерахунок голосів, якщо різниця між кількістю голосів, отриманих двома кандидатами, не перевищує 0,5 відсоткового пункту. Після підрахунку результатів заочного голосування незначну перевагу кандидатів на обидві посади від Республіканської партії настільки зменшилась, що стало необхідно перераховувати голоси", - наголошується в повідомленні.

Читайте також: Євросоюз і США будуть спільно боротися з фейками і хакерськими атаками на виборах

Республіканці, у тому числі президент США Дональд Трамп, вбачають у ситуації, що склалася, спробу маніпулювання голосами.

Нагадаємо: проміжні вибори в американський Конгрес пройшли в минулий вівторок, 6 листопада. Відкритим поки що залишається питання, чи не доведеться перераховувати голоси і в деяких інших штатах, наприклад в Арізоні, Міссісіпі і Джорджії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-