"Поштовому терористу" у США загрожує довічне

Укрінформ
Через розсилку саморобних бомб поштою провідним політикам і ЗМІ в Сполучених Штатах, які критикують політику Дональда Тармпа, головному підозрюваному в справі, 56-річному Сезару Сайоку, загрожує довічне ув'язнення.

Про це повідомило в п'ятницю американське інформагентство Associated Press.

"Вихідцю з Флориди, звинуваченому в поштовій розсилці трубчастих бомб на адреси видатних критиків президента Дональда Трампа, у п'ятницю були висунуті обвинувачення, які передбачають потенційний довічний термін ув'язнення", - йдеться в повідомленні.

Обвинувальний вирок з 30-ти пунктів проти Сезара Сайока був переданий до федерального суду Манхеттена, уточнює видання.

Читайте також: "Поштовий терорист" у США відмовився від можливості вийти під заставу

56-річний Сайок був заарештований 26 жовтня в місті Плантейшн, штат Флорида, та попередньо обвинувачений за п'ятьма статтями, які передбачали позбавлення волі до 50 років.

При цьому, стали відомі нові подробиці дій Сайока. Крім розсилки поштою 16-ти саморобних бомб по всій країні, він також надсилав зображення з погрозливим змістом. Зокрема, у відправленні Біллу і Гілларі Клінтон, Сайок вклав картину із зображенням членів цієї родини та позначеними на них червоними хрестами. Аналогічні картини були вкладені в інші небезпечні посилки.

За інформацією сторони обвинувачення, докази проти Сайока включають зразки ДНК, які пов'язують його з 10 вибуховими пристроями, у тому числі відбитками пальців на двох із них.

Фото: CNN

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-