Керівники НАТО і Єврокомісії розглянуть європейські оборонні проекти

Керівники НАТО і Єврокомісії розглянуть європейські оборонні проекти

Укрінформ
Президент Європейської Комісії Жан Клод Юнкер та Генеральний Секретар НАТО Єнс Столтенберг проведуть 9 листопада двосторонню зустріч, під час якої обговорюватимуть ключові питання двосторонньої співпраці та реалізацію європейських оборонних проектів.

Про це у п’ятницю під час брифінгу для преси повідомила речник Європейської Комісії Міна Андреєва (Mina Andreeva), повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Під час цієї зустрічі вони говоритимуть про питання двосторонньої співпраці. Ви знаєте, що ми підписали декларацію між ЄС і НАТО минулого липня. Тож існує багато сфер, де ми можемо просуватися вперед разом, включаючи оборону, військову мобільність та європейські оборонні проекти, які мають європейське фінансування, - ці всі питання будуть в порядку денному», - зауважила речник Єврокомісії, відповідаючи на запитання журналістів. 

Читайте також: Парубій і президент ПА НАТО поїхали на Донбас

Повідомлення про цю зустріч, яка має відбутися сьогодні у другій половині дня у штаб-квартирі НАТО, розміщено також на офіційному сайті Альянсу. Прес-конференції за підсумками переговорів керівників ЄК і НАТО не передбачено. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-