У Німеччині колишній медбрат зізнався у вбивстві 100 пацієнтів

У Німеччині колишній медбрат зізнався у вбивстві 100 пацієнтів

Укрінформ
У Німеччині колишній медбрат Нільс Хегель, який відбуває довічне ув'язнення за вбивство шести осіб, знову потрапив на лаву підсудних. Тепер його звинувачують у вбивстві ще 100 пацієнтів.

Про це повідомляє DW.

"Колишній медбрат Нільс Хьогель (Niels Hogel), який обвинувачується у вбивстві 100 осіб, зізнався в злочинах, які скоїв. У перший  день судового процесу в його справі, який почався у вівторок, 30 жовтня, в нижньосаксонському місті Ольденбурзі, на питання судді, чи обгрунтованими є звинувачення на його адресу, Хьогель відповів: "Так", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Німеччині розпочався суд на медбратом, обвинуваченим у вбивстві 100 пацієнтів

41-річний підсудний, який вже засуджений до довічного ув'язнення за шість вбивств, тепер звинувачується  ще в 100  вбивствах, здійснених в 2000-2005 роках. Згідно із обвинуваченням, медбрат, який працював в двох клініках - в Ольденбурзі та Дельменхорсті - робив хворим у віці від 34 до 96 років уколи, вводячи медикаменти, які призводили до їх смерті. Після цього Хьогель намагався реанімувати пацієнтів, але зробити це йому часто не вдавалося.

Сторона обвинувачення говорить про негідні мотиви дій Хьогеля - нудьгу та прагнення домогтися поваги колег.

Процес у справі імовірно наймасовішого серійного вбивці в післявоєнній історії Німеччини, розпочався з хвилини мовчання в пам'ять про загиблих, засідання продовжаться орієнтовно до травня майбутнього року. Більше 120 родичів жертв злочинів виступають співпозивачами.

Фото: DPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-