"Поштовий терорист" з Флориди мав список з понад 100 цілей – NBC News

Укрінформ
Головний підозрюваний у справі "поштового тероризму" Сезар Сайок вивчав діяльність відомих політичних діячів та склав список з понад 100 потенційних цілей, яким могла загрожувати небезпека.

Про це повідомив у понеділок американський телеканал новин NBC News.

"За інформацією джерел у правоохоронних органах, Сайок мав список понад 100 потенційних цілей та проводив онлайн-вивчення політичних діячів, журналістів і акторів", - зазначає телеканал.

Читайте також: Суд у Штатах виніс офіційні звинувачення "поштовому терористу"

При цьому не уточнюється прізвищ інших осіб крім тих, які отримали небезпечні пакунки з вибухівкою.

"Зараз агенти ФБР працюють над тим, аби повідомити (про потенційну загрозу – ред.) кожного зі списку Сайока, навіть якщо вони не отримали підозрілих пакунків",- йдеться в повідомленні.

Представники правоохоронних органів вважають своїм обов'язком оповістити про це людей раніше, ніж вони можуть піддатися загрозі, уточнюється в матеріалі.

Читайте також: В Атланті перехопили черговий "підозрілий пакет" для CNN

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок відбулося судове засідання над 56-річним Сезаром Сайоком, якому було оголошено звинувачення за п'ятьма статтями за причетність до "поштового тероризму". Минулого тижня було виявлено понад десяток небезпечних посилок, які були адресовані видним політичним діячам та ЗМІ, які підтримують позицію Демократичної партії.

Водночас, у понеділок в центральний офіс телеканалу CNN дійшла ще одна посилка, яка була "схожою" з іншими пакунками, виявленими тиждень тому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-