Трамп знову заговорив про закриття кордону з Мексикою - ЗМІ

Трамп знову заговорив про закриття кордону з Мексикою - ЗМІ

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп розглядає можливість закриття кордону з Мексикою, щоб унеможливити в'їзд мігрантів, зокрема тих, хто хоче подати заяву про надання притулку. 

Про це повідомляє The New York Times із посиланням на джерела в адміністрації Білого дому. 

«Президент Трамп розглядає можливість ужити заходів, спрямованих на те, щоб мігранти, включаючи шукачів притулку, не в'їхали до США на південному кордоні», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що план Трампа полягає у широкому використанні президентських повноважень для зміцнення кордону та запровадження суттєвих обмежень щодо імміграції.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня ЗМІ повідомили про так званий марш мігрантів, який прямував з країн Центральної Америки до південного кордону США. За кілька днів його численність зросла з близько 300 людей до п'яти-шести тисяч. Люди, які перетнули кордон Мексики, заявили про нестерпні умови життя у себе на батьківщині, й наголосили, що краще загинути, ніж повернутися назад до своїх країн. Місцеві уряди докладають зусиль, щоб повернути людей назад, однак ЗМІ повідомляють про появу нових маршів мігрантів, які прямують до кордону Сполучених Штатів.

Читайте також: Трамп запевнив, що не пустить "караван мігрантів" до США

Президент США Дональд Трамп порівняв ситуацію з "караваном мігрантів", який прямує до США, з "суцільним безладом" у Європі й твердо пообіцяв не пускати нелегалів на територію країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-