У США повідомили ще про одну конгресвумен, якій була надіслана бомба

У США повідомили ще про одну конгресвумен, якій була надіслана бомба

Укрінформ
Поштове відправлення з бомбою всередині, перехоплене в середу в передмісті Вашингтона, було адресоване члену Конгресу США від Демократичної партії Максін Уотерс.

Про це повідомив у середу американський центральний телеканал CNN із посиланням одразу на два джерела в правоохоронних органах.

"Конгресвумен від Демократичної партії Максін Уотерс (штат Каліфорнія) була серед адресатів, кому призначався підозрілий пакет, перехоплений на пункті сортування поштових відправлень Конгресу за межами Вашингтона", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Нову бомбу виявили на пошті у передмісті Вашингтона

Телеканал не уточнює, але вочевидь йдеться про посилку, що раніше фігурувала в новинах CNN як підозрілий вибуховий пристрій, виявлений у містечку Кепітал Хайтс, під Вашингтоном.

Посилка з ім'ям Уотерс, яка є старшим членом Комітету з питань фінансів Палати представників США, мала багато схожих елементів з іншими підозрілими пакунками, виявленими правоохоронцями упродовж останніх двох днів. Як уточнили джерела, зокрема, йдеться про ту саму дату відправки, матеріал упаковки, а також пристрої, схожі на вибухові всередині поштових відправлень.

Читайте також: У Нью-Йорку евакуювали офіс CNN через підозрілий пристрій

Сама Уотерс подякувала поліції та ФБР, які перехопили небезпечний пакунок і зараз проводять розслідування.

"Я однозначно засуджую будь-які акти насильства й терору", - наголосила член Конгресу США.

Читайте також: Спецслужби США перехопили підозрілі пакети для Клінтон та Обами

Як повідомлялося, у вівторок і середу американські правоохоронці виявили бомби та підозрілі пакети в будинках екс-президентів США Білла Клінтона та Барака Обами, а також відомого бізнесмена Джорджа Сороса. Білий дім засудив ці спроби, назвавши їх проявами терору проти політичних діячів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-