Нову бомбу виявили на пошті у передмісті Вашингтона

Нову бомбу виявили на пошті у передмісті Вашингтона

Укрінформ
Правоохоронці у США проводять операцію зі знешкодження підозрілого вибухового пристрою, який виявили на поштовому відділенні в містечку Кепітал Хайтс, що межує з американською столицею.

Про це повідомив у середу телеканал CNN.

"Два джерела у правоохоронних органах повідомили CNN про підозрілий пакет, який був перехоплений у відділі перевірки поштових відправлень у містечку Кепітал Хайтс, штат Мениленд", - зазначає телеканал.

При цьому також інформується, що на місце прибув спеціальний підрозділ поліції з розмінування.

Як повідомляв Укрінформ, за останні два дні американські правоохоронці виявили та знешкодили вибухові пристрої й підозрілі пакунки, у тому числі, в будівлях екс-президентів Білла Клінтона, Барака Обами, бізнесмена Джорджа Сороса, а також в офісі CNN. Останній, за повідомленнями правоохоронців, був адресований колишньому директору ЦРУ Джону Бреннану, який зараз виступає експертом для CNN.

Читайте також: У США виявили нові "вибухові" загрози - для конгресменів і ЗМІ

Крім того, в середу було знайдено кілька нових підозрілих вибухових пристроїв в Сан-Дієго (штат Каліфорнія), а також у Флориді в будівлях, де розташовані офіси членів Конгресу, бюро місцевого друкованого видання San Diego Union-Tribune.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-