У США виявили нові

У США виявили нові "вибухові" загрози - для конгресменів і ЗМІ

Укрінформ
Кілька нових підозрілих вибухових пристроїв виявили правоохоронці США в Сан-Дієго (штат Каліфорнія), а також у Флориді в будівлях, де розташовані офіси членів Конгресу, а також місцевого друкованого видання.

Про це повідомляє CNN.

"Поліція Сан-Дієго вивчає підозрілий пакет, перекривши частину 6-ї авеню, на якій розташоване бюро газети San Diego Union-Tribune", - зазначає телеканал.

В евакуйованій будівлі також розташований офіс Сенатора Камали Харріс та інші представництва й організації. При цьому не повідомляються деталі, де саме були виявлені підозрілі пакунки.

Водночас, за інформацією телеканалу, подібна ситуація сталася у Флориді, де був евакуйований офіс конгресвумен Деббі Вассерман Шульц від Республіканської партії. Там також у середу було знайдене підозріле поштове відправлення.

Читайте також: Підозрілі пакети для Клінтонів, Обами й Сороса - Білий дім виступив із заявою

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок та середу в США були виявлені вибухові пристрої та підозрілі пакунки, у тому числі, в будівлях екс-президентів Білла Клінтона, Барака Обами, бізнесмена Джорджа Сороса, а також в офісі CNN. Останній, за повідомленнями правоохоронців, був адресований колишньому директору ЦРУ Джону Бреннану, який зараз виступає експертом для CNN.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-