Підозрілі пакети для Клінтонів, Обами й Сороса - Білий дім виступив із заявою

Підозрілі пакети для Клінтонів, Обами й Сороса - Білий дім виступив із заявою

Укрінформ
Адміністрація Дональда Трампа категорично засуджує закладення вибухових пристроїв та відправлення підозрілих пакетів екс-президентам США Клінтону й Обамі, а також іншим політичним діячам, назвавши це проявом тероризму.

На цьому наголошується в заяві, поширеній у середу речницею Білого дому Сарою Сандерс, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми засуджуємо спроби насильницьких нападів, які нещодавно були спрямовані проти президента Обами, президента Клінтона, держсекретаря Клінтон та інших публічних діячів", - наголошується в офіційній заяві.

У Білому домі назвали це "мерзенними актами тероризму", пообіцявши притягнути до відповідальності всіх причетних.

Читайте також: У Нью-Йорку евакуювали офіс CNN через підозрілий пристрій

Зараз Секретна служба США та інші правоохоронні органи проводять розслідування у зв'язку з виявленою загрозою та "вживатимуть усіх відповідних заходів для захисту всіх, хто постраждав від цих боягузів", підкреслили в адміністрації президента США.

Нагадаємо, у вівторок була виявлена бомба в будинку екс-президента Білла Клінтона в передмісті Нью-Йорка, крім того, в середу перехоплені підозрілі пакети, адресовані Гілларі Клінтон та Бараку Обамі.

Читайте також: Спецслужби США перехопили підозрілі пакети для Клінтон та Обами

Напередодні в будинку відомого фінансиста Джорджа Сороса в Нью-Йорку також був знайдений підозрілий вибуховий пристрій, який був знищений піротехніками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-