CNN заявляє, що знайдена у них вибухівка призначалася для екс-директора ЦРУ

CNN заявляє, що знайдена у них вибухівка призначалася для екс-директора ЦРУ

Укрінформ
За інформацією слідчих, поштове відправлення з підозрілим вибуховим пристроєм, виявлене в офісі CNN, було адресоване екс-главі ЦРУ Джону Бреннану, який часто виступає на телеканалі.

Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті CNN.

"За даними місцевих правоохоронних органів, пакет із вибухонебезпечним пристроєм, відправлений до офісів CNN в Нью-Йорку сьогодні, був адресований колишньому директору ЦРУ Джону Бреннану", - зазначає телеканал.

Бреннан, який служив в адміністрації президента США Барака Обами, є частим гостем CNN та критиком політики кабінету Трампа. Через це він недавно був позбавлений Білим домом свого допуску до секретної інформації, підкреслює телеканал.

Пристрій, виявлений у поштовому офісі, подібний до того, що були адресовані Гілларі Клінтон, Бараку Обамі та Джорджу Соросу, поінформувало джерело в правоохоронних органах. Це підтвердив також інший чиновник, який зауважив, що всі пристрої були "сконструйовані аналогічним чином". Крім того, за його словами, як мінімум, один із них містив уражуючі частини, в тому числі уламки скла.

Читайте також: У Нью-Йорку евакуювали офіс CNN через підозрілий пристрій

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок та середу кілька вибухових пристроїв і підозрілих пакетів були виявлені в будинках екс-президентів Білла Клінтона, Барака Обами, а також відомого бізнесмена Джорджа Сороса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-