Слідчі підозрюють, що останки Хашоггі могли заховати в лісі неподалік консульства

Слідчі підозрюють, що останки Хашоггі могли заховати в лісі неподалік консульства

Укрінформ
Турецькі слідчі мають підозру, що останки вбитого саудівського журналіста Джамаля Хашоггі могли бути заховані в Белградському лісі - лісопарковій зоні, що неподалік консульства Саудівської Аравії в Стамбулі.

Про це повідомляє Haber Turk.

«У день, коли стався інцидент, було зафіксовано автомобілі з консульства, що рухалися до Белградського лісу. Команда, що працювала там, зібрала всі записи з камер зовнішнього спостереження і провела там пошукові роботи», - повідомляє видання з посиланням на джерелах у правоохоронних органах.

Наразі слідчі вивчають зібрані матеріали та не виключають можливість отримання додаткових доказів у цій справі. Вони також не виключають, що це був обманний маневр для відвернення уваги.

Наразі проводиться перевірка щодо 26 автомобілів, рух яких був помічений та пов'язаний з консульством, у день зникнення Хашоггі.

Читайте також: У резиденції консула Саудівської Аравії в Стамбулі провели обшук

Як відомо, сьогодні міністр юстиції Туреччини Абдулахміт Гюль розповів, що розслідування справи про зникнення саудівського журналіста Джамаля Хашоггі проводиться ретельно та успішно, оприлюднення результатів очікують найближчим часом. 

Про зникнення 59-річного журналіста, який живе в США, стало відомо 3 жовтня - наступного дня після того, як він прийшов до саудівського консульства у Стамбулі, щоб оформити документи для укладення шлюбу зі своєю подругою, яка живе в Туреччині. Турецька поліція розглядає версію вбивства. За інформацією CNN, у слідчих є аудіо- та відеозаписи, що підтверджують її.

Карта Google Maps

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-