У резиденції консула Саудівської Аравії в Стамбулі провели обшук

У резиденції консула Саудівської Аравії в Стамбулі провели обшук

Укрінформ
У консульстві Саудівської Аравії в Стамбулі вночі провели слідчі дії у справі зникнення журналіста Джамаля Хашоггі, в результаті яких були зібрані та вивезені для подальшої експертизи матеріали.

Про це повідомляє Haberler.

«Співробітники прокуратури і МВС Туреччини, включені до складу турецько-саудівської робочої групи, яка займається встановленням обставин зникнення журналіста Джамаля Хашоггі, вранці 18 жовтня завершили огляд резиденції генконсула Саудівської Аравії», - повідомило видання.

Огляд резиденції було розпочато ввечері 17 жовтня, він відбувався за згодою саудівської сторони.

Як повідомляє СNN, сьогодні газета The Washington Post опублікувала останню статтю саудівського журналіста Хашоггі «Арабський світ найбільше потребує свободи слова».

«У підсумку в арабських країнах здебільшого або не отримують інформацію, або отримують невірну інформацію. Там нема змоги обговорювати актуальні питання, не можна висловлювати свою думку», - йдеться у матеріалі.

Читайте також: США просять Туреччину надати аудіо та відео у справі Хашоггі – Трамп

Також у цій статті Хашоггі наголошує на тому, що громадська думка формується на основі державної пропаганди, й надії на те, що ситуація зміниться, немає.

Як відомо, офіційний Вашингтон звернувся до турецької сторони з проханням надати аудіо- та відеозаписи, на яких нібито зафіксовані останні хвилини життя саудівського журналіста Хашоггі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-