Іранських військових накачали наркотиками й викрали до Пакистану

Іранських військових накачали наркотиками й викрали до Пакистану

Укрінформ
Групу іранських військовослужбовців у прикордонному районі викрали у стані непритомності на територію сусіднього Пакистану.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на заяву, зроблену в середу генерал-майором Корпусу вартових Ісламської революції Мохаммадом Алі Джафарі.

«Щонайменше 10 службовців з прикордонного посту Мірджавех у Белуджистані, включаючи гвардійців, цього тижня було викрадено на територію Пакистану. Вони були в несвідомому стані після вживання отруєної наркотичними речовинами їжі», - йдеться в повідомленні.

Як відомо, у вівторок сепаратистське сунітське угруповання Джаїш аль-Адл заявило про свою відповідальність за викрадення іранських силовиків. Іранська влада заявляє про те, що сепаратисти мають свої «безпечні гавані» у сусідньому сунітському Пакистані.

Читайте також: Іран розширив радіус дії ракет "земля-море" до 700 кілометрів

Офіційний Тегеран пообіцяв викрадачам жорстку відповідь.

Раніше на ірансько-пакистанському кордоні вже неодноразово ставалися інциденти між іранськими силовиками та сепаратистами, і Тегеран навіть погрожував обстріляти бази повстанців на пакистанській території, якщо Ісламабад не вдасться до рішучих дій проти них.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-