У Данії почалося громадське обговорення Nord Stream 2

У Данії почалося громадське обговорення Nord Stream 2

Укрінформ
Енергетичне агентство Данії опублікувало звіт про вплив будівництва газопроводу «Північний потік - 2», розпочавши публічні слухання щодо альтернативного маршруту прокладення газопроводу.

Про це повідомляє World Pipelines.

«Звіт щодо оцінки впливу на довкілля (ОВД) для датської ділянки газопроводу «Північного потоку - 2» AG був наданий для загального ознайомлення координаційним органом, Датським енергетичним агентством», - йдеться у повідомленні.

Cлухання щодо впливу газопроводу на довкілля триватимуть до 12 грудня, після чого буде ухвалено рішення про дозвіл на будівництво.

Читайте також: Дуда каже, що V4 розуміє — Nord Stream 2 не має нічого спільного з бізнесом

Як повідомлялося, 5 жовтня оператор «Північного потоку - 2» оголосив тендер на постачання труб для альтернативного маршруту газопроводу в обхід Данії, яка поки що не дозволила будівництво у своїх територіальних водах.

Проект передбачає будівництво нової нитки газопроводу від узбережжя Росії через Балтійське море до Німеччини нарівні з вже діючим «Північним потоком». Його потужність становитиме 55 млрд кубометрів газу за рік, довжина - понад 1,2 тис. км. Загальна вартість проекту оцінюється в 9,5 млрд євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-